Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

1. Meld uw kachten direct bij een arts.

Wanneer uw klachten nergens geregistreerd staan, kan dit later tot vervelende en onnodige discussies met de aansprakelijke partij leiden. Denk dus niet te snel 'ach, het gaat wel weer over', maar breng altijd even een bezoekje aan uw huisarts wanneer u na een ongeval klachten heeft.

2. Houd uw schade vanaf het begin zorgvuldig bij.

Recht hebben is leuk, maar het gaat erom het ook te krijgen. Houd daarom al uw te maken kosten vanaf het begin zorgvuldig bij. Er zijn namelijk verzekeraars die van iedere schadepost bewijs willen zien, ook al ligt de schade nog zo voor de hand. U kunt bij schade denken aan kosten van medicijnen, reiskosten, kosten in verband met kinderopvang en huishoudelijke hulp, etc.

3. Geef niet zomaar toestemming voor een medische keuring die door de aansprakelijke verzekeraar wordt voorgesteld, maar raadpleeg eerst een letselschadespecialist.

4. Geef geen antwoord op vragen van de verzekeraar over uw medische voorgeschiedenis, voordat u juridisch advies heeft gekregen van een letselschadespecialist.

5. Laat een voorstel tot afwikkeling van uw letselschade altijd eerst door een letselschadespecialist beoordelen voordat u akkoord gaat.

6. Raadpleeg direct een letselschadespecialist wanneer u niet tevreden bent over de inzet/aanpak van uw rechtsbijstandverzekeraar.

Voor een rechtsbijstandverzekeraar is uw dossier voornamelijk een kostenpost. Hoe minder men daarmee bezig hoeft te zijn, hoe beter men het doorgaans vindt. Veelal zijn de behandelaars bij een rechtsbijstandverzekeraar recent afgestudeerde mensen zonder ervaring, die met een veel te grote hoeveelheid complexe dossiers worden opgezadeld. Daardoor krijgt uw dossier niet de tijd, aandacht en deskundige benadering die het verdient.

Enkel indien de aansprakelijkheid discutabel is, adviseren wij u om gebruik te maken van uw gratis rechtsbijstandverzekering. Een en ander totdat de aansprakelijkheid is erkend. Vanaf dat moment kunt u uw zaak immers op kosten van de aansprakelijke partij laten behandelen door een betrouwbare letselschadespecialist. Een deskundige, die op een persoonlijke wijze voor u door het vuur gaat en die ervoor zorgt dat u de vergoeding krijgt waarop u recht heeft. Bij Boomkamp & Zwarts Letselschade Specialisten B.V. bent u daartoe aan het juiste adres.

Altijd persoonlijke begeleiding:
Neem vrijblijvend contact op met

mr. Floor Beekman-Boomkamp
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Fred Zwarts
Expert personenschade
0570 - 511120
mr. Vivian van der Linde
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Contact

Beoordeling door onze clienten

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie