Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

Juridische bescherming van verkeersslachtoffers 

Gelukkig worden slachtoffers van letselschade in Nederland door de wet beschermd. De verzekeraar van diegene die aansprakelijk is voor het ongeval moet vrijwel altijd uw schade vergoeden. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er ook aansprakelijkheid kan bestaan indien het ongeval (gedeeltelijk) door uw eigen schuld is veroorzaakt! Dit kan met name aan de orde zijn wanneer u als voetganger of fietser door een automobilist of brommer bent aangereden. Laat u bij letselschade derhalve altijd gratis deskundig informeren over uw mogelijkheden en laat u niet te snel afschepen door het standpunt van de aansprakelijke verzekeraar.  

Omdat de aansprakelijke verzekeraar op grond van de wet verplicht is om -naast uw overige schade- de door u te maken rechtsbijstandkosten te vergoeden, kunnen wij u vrijwel altijd kosteloos bijstaan.

Wat kunt u zelf doen na een verkeersongeval?  

Om snel vast te kunnen stellen wie voor uw schade aansprakelijk is, dient u ervoor te zorgen dat de feiten omtrent het ongeval zo duidelijk mogelijk beschreven komen te staan. Daartoe kan onder meer gebruik worden gemaakt van een (door beide partijen ingevuld en ondertekend!) aanrijdingsformulier, een politierapport of een proces-verbaal van de politie. Indien er getuigen van het ongeval zijn, is het verstandig om hun gegevens te noteren. Een en ander opdat zij later naar hun verklaring kunnen worden gevraagd.

Boomkamp & Zwarts helpt u bij een verkeersongeval

Bij Boomkamp & Zwarts letselschade specialisten B.V. begrijpen wij als geen ander dat u na een ongeval vaak niet in staat bent om de aansprakelijkheid zelf erkend te krijgen. Daarom helpen wij u graag bij het vaststellen van de toedracht van het ongeval en bij het vaststellen van de aansprakelijkheid. Wij bezoeken de ongevallocatie en brengen die in beeld. Daarnaast vragen wij het politierapport of het proces-verbaal op en benaderen wij eventuele getuigen van het ongeval. Indien noodzakelijk, zullen wij een verkeersongevallenanalist inschakelen.

 

Altijd persoonlijke begeleiding:
Neem vrijblijvend contact op met

mr. Floor Beekman-Boomkamp
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Fred Zwarts
Expert personenschade
0570 - 511120
mr. Vivian van der Linde
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Contact

Beoordeling door onze clienten

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie