Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

Hoe zit dat?

In artikel 6:96 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek is namelijk opgenomen dat de aansprakelijke partij de redelijke kosten ter vaststelling van schade en aansprakelijkheid, naast uw overige schade moet vergoeden. De aansprakelijke partij is daarom verplicht om onze kosten, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten (BGK), te betalen.

Alleen in uitzonderingsgevallen zal een deel van onze kosten mogelijk wel voor uw eigen rekening kunnen komen. Hiervan kan bijvoorbeeld sprake zijn indien niet direct vastgesteld kan worden of er aansprakelijkheid is, zoals bij vermeende medische fouten. In dat geval maken wij vooraf heldere afspraken met u over de vergoeding van onze kosten. Wij zullen deze afspraken schriftelijk aan u bevestigen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

PIV- Overeenkomst

Met een aantal verzekeraars hebben wij een overeenkomst over onze kosten gesloten. Dit betreft de zogenaamde PIV- Overeenkomst BGK. Zie voor de tekst van deze overeenkomst www.stichtingpiv.nl.

Deze overeenkomst houdt in dat wij van de aansprakelijke verzekeraar een voorschot op onze kosten ontvangen en dat wij na afwikkeling van uw schade een vast bedrag, oplopend naarmate uw schadevergoeding hoger is, voor onze kosten ontvangen. Daardoor houden wij belang bij een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u.

Het belangrijkste voordeel van deze overeenkomst is dat wij ons volledig kunnen richten op uw herstel en uw schadevergoeding. Er hoeven immers geen discussies met de verzekeraar gevoerd te worden over de hoogte van onze kosten.

Zodra wij weten dat de aansprakelijke partij is aangesloten bij de PIV- Overeenkomst, zullen wij u dat bevestigen.

Altijd persoonlijke begeleiding:
Neem vrijblijvend contact op met

mr. Floor Beekman-Boomkamp
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Fred Zwarts
Expert personenschade
0570 - 511120
mr. Vivian van der Linde
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Contact

Beoordeling door onze clienten

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie