Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten sluit iedere aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, hoe ook genaamd, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website. Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten is evenmin aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die van of via deze website is verkregen.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie geschikt is voor het doel waarvoor u de informatie gebruikt of raadpleegt. Alle informatie wordt u aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Ondanks de constante zorg die wij aan de samenstelling van de website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd, onvolledig of onjuist is. Wanneer u op onze website fouten aantreft, stellen wij het zeer op prijs wanneer u dat meldt via ons contactformulier.

De website bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige nadere kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie niet openbaar maken, gebruiken, kopiëren of op andere wijze verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten.

Altijd persoonlijke begeleiding
"Recht hebben is niet voldoende, de kunst is het te krijgen"
mr. Floor Beekman-Boomkamp
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Fred Zwarts
Expert personenschade
0570 - 511120
mr. Vivian van der Linde
Expert personenschade
0570 - 511120
Contact

Beoordeling door onze clienten

mei 2020
Mevrouw Dijkstra

Wij willen jou (Vivian) en je secretaresse/team bedanken voor de prettige manier waarop jullie deze zaak voor onshebben behartigd.
We hebben samen ontzettend veel bereikt, met als hoogtepunt dat ik op dit moment nagenoeg klachtenvrij ben.
Ook dat ik weer fatsoenlijk auto kan rijden is iets waar we ontzettend blij mee zijn.
Jullie hebben ons een heel stuk werk en veel zorgen uit handen genomen. Jullie hebben gezorgd voor een stukje rust door ons het vertrouwen te geven dat de afhandeling goed gebeurt en ons te behoeden voor mogelijke valkuilen. Daardoor konden wij ons meer focussen op het herstel. Ook met het resultaat van de vaststellingsovereenkomst zijn we blij. We denken daarmee voldoende op te
kunnen vangen in de toekomst en ook nog wat van te kunnen genieten.

lees meer
februari 2020
mevrouw Wekdam

Door Annemarie prettig en duidelijk geholpen, maar ook door de secretaresses! Ik ben telefonisch altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. 

lees meer
Bekijk alle reviews

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u, of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie