Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

Wat te doen na een hondenbeet?    

Na een hondenbeet is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een arts te bezoeken. Dit in verband met het vastleggen van uw letsel en vanwege het mogelijke gevaar op tetanus. Voorts is het belangrijk dat u gegevens van eventuele getuigen noteert, zodat u hen later om een verklaring kunt vragen.

Wie betaalt de schade na een hondenbeet?

Ook wanneer de hond van een bekende u heeft gebeten, kunt u deze persoon met een gerust hart aansprakelijk stellen. De door een hondenbeet veroorzaakte letselschade wordt namelijk vergoed door de aansprakelijkheidsverzekeraar (AVP) van de eigenaar van de hond. Het kost de eigenaar van de hond dus geen cent, wanneer u hem/haar aansprakelijk stelt voor de gevolgen van uw hondenbeet.  

Boomkamp & Zwarts helpt u graag na een hondenbeet.

Wij begrijpen als geen ander dat u na een hondenbeet zelf niet in staat bent om de aansprakelijkheid erkend te krijgen. Daarom helpen wij u na een hondenbeet graag bij het vaststellen van de toedracht, de aansprakelijkheid en de schade. Indien gewenst, zullen we daarbij gebruik maken van verschillende (medisch) specialisten.

 

Altijd persoonlijke begeleiding:
Neem vrijblijvend contact op met

mr. Floor Beekman-Boomkamp
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Fred Zwarts
Expert personenschade
0570 - 511120
mr. Vivian van der Linde
NIVRE Register-Expert personenschade
0570 - 511120
Contact

Beoordeling door onze clienten

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie