Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

Over ons

In maart 2011 is Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten opgericht door Floor Beekman-Boomkamp en Fred Zwarts.

Letselschadespecialisten die transparantie, duidelijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Sinds een aantal jaren worden zij hierbij ondersteund door enthousiaste en betrokken medewerkers. 

mr. Floor Beekman-Boomkamp
NIVRE Register-Expert personenschade
Fred Zwarts
Expert personenschade
mr. Vivian van der Linde
Expert personenschade
mr. Carina Malloggi
Expert personenschade
Carien van Bambost-Bos
Secretaresse
Anne Oude Hesselink-Bovenmars
Secretaresse
Linda Bieleman-van der Lee
Secretaresse

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u, of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie