Bel voor Gratis hulp bij letselschade
0570 - 511120

Beoordelingen

Bekijk de beoordelingen van onze cliënten

 

Beoordeling door onze clienten

maart 2022
De Vries

ik ben bij jullie alleen maar eerlijkheid, begrip en menselijkheid tegengekomen. Ik ben zeer tevreden. 

lees meer
februari 2022
Marthe

Ik ben erg tevreden over de diensten van Carina van Boomkamp en Zwarts. Doordat Carina zich uitvoerig heeft verdiept in mijn situatie heb ik op veel meer regelingen recht gehad waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Na een ongeluk weet je niet wat je rechten zijn en ben je ook niet in staat om goed voor jezelf op te komen, de dienstverlening van Boomkamp en Zwarts heeft mij hierin ontzettend goed bijgestaan.

lees meer
februari 2022
Patricia

Wij zijn zeer goed geholpen door jullie kantoor, met zeer zeker een speciaal woord van dank aan mevrouw van der Linde. Alles altijd super op tijd en hele goede communicatie van jullie kant! Zeer betrokken bij alles, altijd vragen hoe het met ons ging, echt niks dan lof!

lees meer
december 2021
Heersema

Ik heb de contacten met uw bureau zeer positief ervaren en ben blij met jullie dit te hebben doorlopen.

lees meer
december 2021
Familie Brands

Zeer correct en duidelijk. Zowel met belangenbehartiger dhr. Zwarts als met zijn collega's op kantoor erg prettig contact. Zeer professioneel. 

lees meer
november 2021
mw. Schippers

Een organisatie die heel transparant is. Ik werd overal in meegenomen en alles werd helder uitgelegd. Heel betrouwbaar en een fijn bureau om hulp van te krijgen.

lees meer
oktober 2021
Mieke

Nogmaals willen we jullie hartelijk danken voor jullie ontzettend goede en professionele hulp. Bij iedere vraag stonden jullie direct voor ons klaar en hebben jullie alles perfect geregeld en daarmee onze zorgen weggenomen.

lees meer
oktober 2021
A.A.

Zeer tevreden over de hulp van mevrouw Beekman-Boomkamp. 

lees meer
september 2021
Hartog

Ik ben zeer tevreden over het contact, de uitvoering en het eindresultaat. 

lees meer
augustus 2021
Cranendonk

De vasthoudendheid van Vivian heeft mij uiteindelijk een positief resultaat opgeleverd. 

lees meer
maart 2021
Max

Ik heb jullie hulp als zeer prettig ervaren en zal jullie ook aanbevelen bij soortgelijke situaties. Ook het feit dat elk persoon waar ik contact mee heb gehad op de hoogte was van de situatie. De wisseling van behartiger is ook netjes verlopen. De verzekeraar heeft uiteindelijk alles netjes geregeld maar ze lopen wel iets harder wanneer er een partij zoals jullie tussen zit en daarnaast zullen de verzekeraars een aantal zaken waar je wel degelijk recht op hebt niet benoemen.

lees meer
maart 2021
Erica

Ik ben uiterst tevreden en denk dat jullie er voor mij alles uitgehaald hebben wat mogelijk was. Ik ben jullie hier erg dankbaar voor. Het eindresultaat geeft me minder zorgen voor de toekomst en dat is erg prettig.

lees meer
februari 2021
mevrouw Scholten

Duidelijke uitleg. Prettig contact. Erg ondersteunend.

lees meer
februari 2021
Henny

Enorm tevreden over alles! Top werk, hartelijke bedankt: ook het secretariaat.

lees meer
februari 2021
mw. Vissers

Hulde aan alle medewerkers. 
Bij deze wil ik u vertellen hoe tevreden ik ben over mevr. Beekman-Boomkamp.
Deze mevrouw heeft mij geweldig begeleid in het afhandelen van een schadegeval waarvoor ik zelf niet aansprakelijk was.
Zonder haar steun en hulp was het een en ander niet zo goed afgehandeld.
Bedankt voor de medewerking.
Een pluim voor het letselschadebedrijf.

lees meer
februari 2021
Familie Visser

Bij deze wil ik u vertellen hoe tevreden ik ben over Floor Beekman-Boomkamp. Deze mevrouw heeft mij geweldig begeleid in het afhandelen van een schadegeval waarvoor ik zelf niet aansprakelijk was. Zonder haar steun en hulp was het een en ander niet zo goed afgehandeld.

lees meer
december 2020
Berfelo

Ik vind het zo knap van Vivian dat ze mij mijn verhaal laat vertellen met alle emoties die daar bij horen, en dat zij de situatie dan zo goed verwoord. Exact wat ik voel, maar dan perfect omschreven.. Ook de rest van het team is erg vriendelijk, en altijd bereid om te helpen. 

lees meer
mei 2020
Mevrouw Dijkstra

Wij willen jou (Vivian) en je secretaresse/team bedanken voor de prettige manier waarop jullie deze zaak voor onshebben behartigd.
We hebben samen ontzettend veel bereikt, met als hoogtepunt dat ik op dit moment nagenoeg klachtenvrij ben.
Ook dat ik weer fatsoenlijk auto kan rijden is iets waar we ontzettend blij mee zijn.
Jullie hebben ons een heel stuk werk en veel zorgen uit handen genomen. Jullie hebben gezorgd voor een stukje rust door ons het vertrouwen te geven dat de afhandeling goed gebeurt en ons te behoeden voor mogelijke valkuilen. Daardoor konden wij ons meer focussen op het herstel. Ook met het resultaat van de vaststellingsovereenkomst zijn we blij. We denken daarmee voldoende op te
kunnen vangen in de toekomst en ook nog wat van te kunnen genieten.

lees meer
april 2020
Van den Berg

Bij telefonisch contact was iedereen op de hoogte van het dossier, zonder toelichting. Hulde! 

lees meer
maart 2020
Eline

Ik kon mijzelf zijn bij Vivian. Ze sprak mij aan op een manier die bij mij past, niet te zakelijk. Een goede en vertrouwelijke behandelaar. 

lees meer
februari 2020
mevrouw Wekdam

Door Annemarie prettig en duidelijk geholpen, maar ook door de secretaresses! Ik ben telefonisch altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. 

lees meer
januari 2020
Peter

Het contact met Floor is erg prettig en het bedrijf is toegankelijk. 

lees meer
januari 2020
Kirsten O.

Jullie hadden een erg vriendelijke en oprechte betrokkenheid. 

lees meer
december 2019
Anoniem

Ben zwaar tevreden over boomkamp en zwarts. Meedenkend en haalt alles eruit en doet het werk zorgvuldig! Heel erg bedankt Viviane!

lees meer
december 2019
Anoniem

Ik ben erg tevreden over Boomkamp en zwarts. Vivian reageert altijd snel en heb veel vertrouwen dat de zaak goed afloopt. Ze ondersteunt me ook emotioneel. Ze is eerlijk en kan zich goed inleven.Ook probeert ze op andere vlakken tips te geven.,op het gebied van werk. Een topper!!!

lees meer

Deskundig en juridische hulp bij letselschade

Verkeersletselschade

Was u betrokken bij een verkeersongeval? Dan komt er veel op u af. Wij denken graag kosteloos met u mee. Naast deskundige hulp zorgen wij voor het claimen van letselschade. Vergeet het taboe, kies voor uzelf.

Meer informatie

Arbeidsongeval

Een ongeval tijdens het werk zit vaak in een klein hoekje. Onverwachts, maar met heftige gevolgen. Diverse instanties die zich ermee bemoeien.... Voor ons draait het om u. Uw schade vorderen. Uw gemaakte kosten. En smartengeld, waar u overigens gewoon recht op heeft.

Meer informatie

Hondenbeet

Een hondenbeet zorgt voor enorme schrik. Maar tevens tot extra kosten en schade. Blijf niet onnodig met uw schade zitten, maar neem contact met ons op. Samen met u zorgen we ervoor dat uw volledige schade door de  aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond wordt vergoed!

Meer informatie

Medische fout

Stop een medische misser niet in de doofpot. Wij weten dat het moeilijk is uw schade te verhalen. Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met u of u een haalbare zaak heeft.

Meer informatie

Overige letselschade

Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar ook voor een vallende dakpan, paardentrap of ander ongeval kunt u schade claimen. Neem contact op met ons. Dan kijken wij vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Gratis advies

De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet vastgelegd.

Meer informatie