Gratis advies

Vul uw gegevens
in voor gratis advies
bij letselschade.
Naam
E-mailadres
Telefoon nr.
Bericht
Bel mij

VACATURE LETSELSCHADE JURIST/EXPERT

Ben jij een enthousiaste jurist/expert personenschade (in wording), woonachtig in de regio Oost-Nederland?

Is het oplossen van (complexe) zaken helemaal jouw ding en ben je bereid om hard te werken binnen een kleinschalig kantoor met een persoonlijke en informele werksfeer?

Vereisten

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO/WO opleiding op juridisch/economisch/commercieel vlak. Je hebt uitstekende kennis van het aansprakelijkheidsrecht en je hebt affiniteit met cijfers. Je bent in staat om zaken zowel juridisch als cijfermatig te analyseren en zorgvuldig te onderbouwen.

Je kunt je goed inleven in een ander en tegelijkertijd ben je in staat om een warme professionele afstand te bewaren. Je bekijkt zaken en gebeurtenissen vanuit verschillende invalshoeken en bent pragmatisch en doelgericht in je aanpak. Je bent gedreven en je houdt ervan om (je eigen) grenzen te verkennen en zo nodig te verleggen. Daarbij beschik je over een stevige persoonlijkheid met voldoende lef en overtuigingskracht, waarmee je een fikse discussie of het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat.

Ben je tenslotte communicatief vaardig en is integriteit voor jou een groot goed?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Naast je curriculum vitae lezen wij graag in een begeleidende brief jouw motivatie om te reageren op deze functie binnen ons kantoor.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Floor Beekman: 0570 511 120, of 06 231 640 91.

Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie uiterst discreet behandeld.