Nieuws

{r.date} - {r.title}

Gratis advies

Vul uw gegevens
in voor gratis advies
bij letselschade.
Naam
E-mailadres
Telefoon nr.
Bericht
Bel mij

Over Vivian van der Linde

Vanwege mijn affiniteit met letselschade heb ik mij tijdens mijn studie Nederlands Recht inhoudelijk verdiept in vakken gerelateerd aan de letselschadebranche, zoals het aansprakelijkheidsrecht (personenschade), gezondheidsrecht en het verzekeringsrecht. Na mijn master ben ik vrijwel direct gestart als letselschadejurist/expert personenschade bij Boomkamp & Zwarts letselschadespecialisten.

Het is mijn passie om cliënten, met inachtneming van het nodige inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel, vol daadkracht bij te staan in een onaangename situatie waar zij slachtoffer van zijn geworden. Mijns inziens vormen integriteit, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen de basis. Een zaak (juridisch) analyseren en zorgvuldig onderbouwen is aan mij toevertrouwd.

Graag communiceer ik relevante ontwikkelingen persoonlijk met cliënten. Uitgangspunt is daarbij het verstrekken van duidelijk en eerlijk advies. Het belang van de cliënt en herstel staan vanzelfsprekend voorop. Kortom: met oog voor persoonlijke aandacht begeleid ik cliënten graag maximaal in het schaderegelingsproces.