Nieuws

{r.date} - {r.title}

Gratis advies

Vul uw gegevens
in voor gratis advies
bij letselschade.
Naam
E-mailadres
Telefoon nr.
Bericht
Bel mij

Over Floor Beekman-Boomkamp

˜Slachtoffers wegwijs maken en strijden voor een optimaal resultaat, is het mooiste dat er is."

Al voordat ik begon aan mijn studie Nederlands Recht, wist ik dat ik mijn juridische vaardigheden wilde gaan inzetten om mensen op een persoonlijke, daadkrachtige  wijze bij te staan. Vandaar dat ik mij tijdens mijn studie ben gaan richten op vakken die verband hielden met de letselschadebranche.

Nadat ik mijn rechtenstudie in 2006 cum laude wist af te ronden, kon ik met veel geluk direct aan de slag als belangenbehartiger bij een gerenommeerd letselschadebureau. Tijdens mijn werkzaamheden daar heb ik de praktische aspecten van het letselschadevak geleerd. Tevens ben ik erachter gekomen dat niets zo bevredigend is als het bijstaan van slachtoffers, die door uiteenlopende omstandigheden in een vervelende situatie zijn beland. Zeker wanneer zij de strijd aan moeten gaan met machtige, grote verzekeraars.

Ik ben van mening dat slachtoffers recht hebben op de beste begeleiding en ondersteuning. Daarom ga ik tot  het uiterste om hun belangen optimaal te behartigen. Ik hou ervan om alles tot in de puntjes uit te zoeken, te analyseren en te communiceren. Dit zodat zoveel mogelijk zorgen worden weggenomen en mijn cliënt zich volledig kan richten op zijn/haar herstel.

Om mijn ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken, heb ik samen met mijn gelijkgestemde collega Fred Zwarts 'Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten' opgericht. We vullen elkaar in ons streven goed aan.

Om mijn vakinhoudelijke kennis op peil te houden, sta ik onder meer ingeschreven bij het NIVRE en bij het NIS.