Gratis advies

Vul uw gegevens
in voor gratis advies
bij letselschade.
Naam
E-mailadres
Telefoon nr.
Bericht
Bel mij

Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten professionele, pragmatische en vooruitstrevende organisatie

Volgens de audit van het GBL kenmerkt Boomkamp & Zwarts Letselschade zich als een professionele, pragmatische en vooruitstrevende organisatie. De medewerkers voeren gepassioneerd hun werk uit.

Exploitanten escape-room aansprakelijk voor letsel deelnemer

Een groep van tien collega’s speelt tijdens een personeelsuitje het spel escape-room, waarbij deelnemers in een ruimte worden opgesloten waaruit zij zo snel mogelijk moeten ontsnappen door opdrachten uit te voeren. Door middel van speciale licht- en geluidseffecten wordt een angstige, ‘sprookjesachtige’ sfeer gecreëerd.

Aflevering Meldpunt! met Fred Zwarts

Op 3 januari 2017 heeft het programma Meldpunt! een aflevering uitgezonden met als onderwerp: arbeidsongeschikt na medische misser.  Aan tafel zaten onder andere hoogleraar Patiënt en Veiligheid aan de TU Delft Jan Klein, Dianda Veldman van de Patiëntenfederatie en onze collega, Fred Zwarts.  Heeft u de aflevering gemist?

Meldpunt! Arbeidsongeschiktheid na medische misser

Het is een nachtmerrie voor iedere patiënt. Uit narcose ontwaken en erachter komen dat de chirurg het verkeerde been heeft geopereerd. De aflevering van Meldpunt! wordt uitgezonden op dinsdag 3 januari 2017 om 19:25 uur op NPO 2 evenals zaterdag 7 januari 2017 om 9:30 uur op NPO2 (herhaling). Onze collega Fred Zwarts zit aan tafel.

Auto over de kop op A1 bij Deventer

Deventer- Op de A1 ter hoogte van Deventer Oost is vannacht een auto over de kop geslagen. Het voertuig kwam in de middenberm terecht. De bestuurder is behandeld in een ambulance. Er moest een rijstrook worden afgesloten om het voertuig te bergen. De auto is total loss. Bron: RTV Oost