Nieuws

{r.date} - {r.title}

Gratis advies

Vul uw gegevens
in voor gratis advies
bij letselschade.
Naam
E-mailadres
Telefoon nr.
Bericht
Bel mij

Tips bij letselschade

1. Meldt uw kachten direct bij een arts.

Wanneer uw klachten nergens geregistreerd staan, kan dit later tot vervelende en onnodige discussies met de aansprakelijke partij leiden. Denk dus niet te snel 'ach, het gaat wel weer over', maar breng altijd even een bezoekje aan uw huisarts wanneer u na een ongeval klachten heeft.

2. Houdt uw schade vanaf het begin zorgvuldig bij.

Recht hebben is leuk, maar het gaat erom het ook te krijgen. Houdt daarom al uw te maken kosten vanaf het begin zorgvuldig bij. Er zijn namelijk verzekeraars die van iedere schadepost bewijs willen zien, ook al ligt de schade nog zo voor de hand. U kunt bij schade denken aan kosten van medicijnen, reiskosten, kosten in verband met kinderopvang en huishoudelijke hulp, etc.

3. Geef niet zomaar toestemming voor een medische keuring die door de aansprakelijke verzekeraar wordt voorgesteld, maar raadpleeg eerst een letselschadespecialist.

4. Geef geen antwoord op vragen van de verzekeraar over uw medische voorgeschiedenis, voordat u juridisch advies heeft gekregen van een letselschadespecialist.

5. Laat een voorstel tot afwikkeling van uw letselschade altijd eerst door een letselschaspecialist beoordelen, voordat u akkoord gaat.

6. Raadpleeg direct een letselschadespecialist wanneer u niet tevreden bent over de inzet/aanpak van uw rechtsbijstandverzekeraar.

Voor een rechtsbijstandverzekeraar is uw dossier voornamelijk een kostenpost. Hoe minder men daarmee bezig hoeft te zijn, hoe beter men het doorgaans vindt. Veelal zijn de behandelaars bij een rechtsbijstandverzekeraar recent afgestudeerde mensen zonder ervaring, die met een veel te grote hoeveelheid complexe dossiers worden opgezadeld. Daardoor krijgt uw dossier niet de tijd, aandacht en deskundige benadering die het verdient.

Enkel indien de aansprakelijkheid discutabel is, adviseren wij u om gebruik te maken van uw gratis rechtsbijstandverzekering. Een en ander totdat de aansprakelijkheid is erkend. Vanaf dat moment kunt u uw zaak immers op kosten van de aansprakelijke partij laten behandelen door een betrouwbare letselschadespecialist. Een deskundige, die op een persoonlijke wijze voor u door het vuur gaat en die ervoor zorgt dat u de vergoeding krijgt waarop u recht heeft. Bij Boomkamp & Zwarts Letselschade bent u daartoe aan het juiste adres.